11 Temmuz, 2008

EVİ YENİDEN DÜZENLEMEK....

Nerelerdeydim yazımda evi yeniden düzenlemekle uğraştığımdan bu nedenle de blog yazılarımın seyrekleştiğinden bahsetmiştim. Yazıma gelen yorumlardan biri neler yaptığımı soruyordu, bende belki sizlere faydası olur diye kısacık yaptıklarımı paylaşmak istedim.

Öncelikle evin tüm alanlarında bir kalabalık oluşmuştu ve eşyalarımı kullanmak eziyete dönüşmeye başlamıştı, ayakkabılarımı bulamamak, gardropta kırışan kıyafetler, çok dolmuş olan konsol ve mutfak dolapları yüzünden istediklerimi kullanamamak türünden sıkıntılarım vardı. Bunun üzerine 2 aya yakın bir zamandır evdeki tüm eşyalarımızı gözden geçirerek, gerekli gereksiz ayrımı yapmaya çalıştım. Öncelikle kütüphanemizi temizledik eşimle birlikte fazlalıklardan kurtulunca yaşam alanımız genişledi. Sonra gardrop temizliğine giriştim, fazlalıkları Beşiktaş Belediyesi'nin "Dost Eller"ini arayarak onlara teslim ettim, kalanlardan fazla kullanılmayanları, nevresim, yorgan yastık gibi şeyleri vakumlu poşetlere yerleştirerek kaldırdım ve ciddi anlamda yer kazanmış oldum, belki bazılarınız kullanıyordur bunlardan, açıkcası ben oldukça memnun kaldım. Bu şekilde açılan dolaplara da kutuları ile sakladığımız eşyalarımızı yerleştirdim. Bu şekilde de mutfak dolaplarımı ve konsolumu rahatlatmış oldum. Son olarak da aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz şeffaf ayakkabı kutularına geçmek oldu. Bu ürünü Ediciğimin sayfasında görmüştüm ve aklımda kalmıştı, ayakkabıları karton kutuların içinde bulmak zor olduğu için bu kutulardan alıp, bunlara yerleştirdim ve hayatımızı kolaylaştırmaya çalıştım. Şeffaf ayakkabı kutularını http://www.ayakkabikutusu.com/ adresinden temin edebilirsiniz. Tabi bu arada adı "bahar temizliği" olan süreci yaza taşımış oldum.

Nihayet işlerim bitti, en çok yukarıda olduğu gibi hamak keyfi yapmayı özledim, en kısa zamanda böyle keyif yapmayı umuyorum ve tabiki bloguma daha fazla vakit ayırmayı...

6 kişi yorumlamış /Siz de yorum yazın :

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık,

Bir gayret bende girişmeliyim bu işlere ama ne zaman ?
Vakumlu poşetlerle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum tavsiye edermisiniz ? eğer memnunsanız nerden aldığınızı yazarmısınız ?

Teşekkürler
Aydan

Neslihan on 11 Temmuz 2008 14:52 dedi ki...

Merhaba Aydan Hanım, açıkcası ben de okudum bazı şikayetler ama ben karşılaşmadım, tabi ilerde sorunlar olabilir birşey söylemek zor o bakımdan, ben iki farklı siteden alışveriş yaptım, büyük boy olarak 2. daha kullanışlı idi, sayfa linklerini ekliyorum, umarım işinize yarar
Sevgilerimle

1-http://www.vakumposet.com/
2-http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productId=47481&gclid=CJW62b3it5QCFRbQXgodUnArUQ

daimamutfak on 17 Temmuz 2008 09:28 dedi ki...

Güle güle oturun ...sevgiler..

zarpandit on 17 Temmuz 2008 16:14 dedi ki...

vakumlu poşeti artık bende dusunuyorum koca gardrop yetişmiyor cunku bana:)

gülriz on 20 Temmuz 2008 11:33 dedi ki...

Neslihancığım, iyi iş halletmişsin sanırım :))) Şu vakumlu poşetlerden ben de denemek istiyordum, memnun kaldığını bilmek iyi oldu. Ben ayakkabılarımın fotoğraflarını çekip kutuların üzerine yapıştırıyorum ama bu şeffaf kutula bayıldım, bayıldım.

Kocaman sevgiler

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...