06 Haziran, 2010

SENSODYNE BLOGGER BULUŞMASI

sensodyn-2

Şimdiye kadar blogda yiyecekler hazırlanma ve yapılma aşamasıyla yeraldılar. Bu yazımda ise yemek sonrası sağlığımızla ilgili bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Geçen pazar Nişantaşı Sofa Otel'de Sensodyne Blogger buluşmasına katıldım. Buluşmanın amacı, Sensodyne'in yeni çıkarmış olduğu "Sensodyne Hızlı Rahatlama ve Uzun Süreli Koruma" diş macunu idi. Glaxo Smith Kline Tüketici Sağlığı Bölümü Grup Marka Müdürü Sema BULUÇ şirket geçmişi, geniş ürün yelpazeleri ve yeni çıkan ürün hakkında, Doç. Dr. Tosun Tosun ise ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler verdi. Brunch eşliğinde diş sağlığı ve sensodyne ürünleri hakkında bilgilendik.
"Sensodyne Hızlı Rahatlama ve Uzun Süreli Koruma" pek çoğumuzun rahatsız olduğu hassas diş, dişeti çekilmeleri, sıcak-soğuk-ekşi yiyecek ve içeceklerin tüketiminde yaşanan problemlere çözüm getiren bir ürün olmanın yanısıra, tam koruma sağlayan bir diş macunu.

Beslenme alışkanlıklarının değişmesine bağlı olarak, yiyeceklerin pişirilmesi, asitli ortamlarda saklanması nedeniyle ağız ve diş sağlığımız daha önemli hale geldi. Yediklerimizin tadına daha iyi varabilmek için sağlıklı dişler şart. Bu nedenle Sensodyne'in yeni ürünü ile ağız sağlığı konusuna dikkat çekmek istedim. Brunch sonrası ise Mert Güler eşliğinde klasik yoga ile rahatlama seansı proglamlanmıştı. Kısacık bir zamanda beynimin boşaldığını ve bedenimin ne kadar gevşediğini farketmek yogayı düzenli olarak yapmak konusunda beni isteklendirdi. Bakalım önümüzdeki dönemde bu konuya eğilebilecekmiyim.
Keyifli organizasyon için Sensodyne ağız sağlığı ürünlerinin üreticisi Glaxo Smith Kline firmasına ve Aylin'e teşekkür ediyorum. (Fotoğrafta tarihi tutan benim...)

senso

0 kişi yorumlamış /Siz de yorum yazın :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...