05 Kasım, 2010

KEYİFLİ BİR "SOFRA"DA BULUŞMA

sofra-4

Geçtiğimiz ay içerisinde çok keyifli ve yeni bir SOFRA'ya konuk oldum. Sofra dergisini hepimiz biliyoruz ve ben de uzun süredir abonesiyim. Derginin yeni açılan web sayfası için düzenlenen bir kahvaltıya davet edildim ve bu kadar özel bir ismi duyunca heyecan içerisinde etkinliğe katıldım. İyi ki katılmışım, çünkü Sofra Dergisi'nin yöneticileri ile tanışma ve sohbet etme fırsatının yanı sıra pek çok blogger arkadaşımla buluşmanın keyfini yaşadım.

Sofra Dergisi'nden Esra Düzdağ'ı ve Neslihan Demir'i pek çoğumuz "Kültür Aşı" programından tanıyoruz. Türk Mutfağı'nı sahiplenen ve gelişmesine katkıda bulunan yaklaşımları "http://www.sofra.com.tr/" adresi ile internet dünyasına da taşınmış oldu.
"mmmm.sofra.com.tr" sloganı, hem derginin internet sayfasında hem de yukarıdaki fotoğrafta görebileceğiniz gibi, bize hediye edilen sevimli kupalarda yeralıyor. Ayrıca sofranın sınırsız menüsü ile radyolarda da sık sık duyuyorum son günlerde. Yandaki fotoğrafda Hünerli Mügecim iki Neslihan arasında kalma fırsatını yakalamıştı, umarım dilekleri gerçekleşir.

Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleşen güzel etkinliğin detayları ve fotoğrafları için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca benim mini flickr setimi görebilirsiniz.

Not: Bu yazıdaki fotoğraflar için Mügeciğim eşi sevgili Sinan'a çok teşekkürler.


sofra-5

0 kişi yorumlamış /Siz de yorum yazın :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...