16 Haziran, 2011

CEPLİ PEÇETE KATLAMA - 2

Peçete Katlama

Yine bir peçete katlama ile sayfam güncelleniyor. Sırada yazılacak 2 sofra daha ve çok sayıda tarif var. Sofralardan biri bizim evde gerçekleşen bir çay daveti, diğeri ise bir baby shower buluşması. Onlardan önce son kahvaltı soframızda yeralan peçete katlamayı paylaşmak istedim. Ben masa düzeninde cepli olarak kullanmadım ama daha önce yılbaşı soframızda yaptığım gibi çatal-bıçak servislerini peçetenin içine koymanız mümkün. Ayrıca benim yaptığım gibi kelebek veya başka bir süslü mandal veya çiçek kullanabilirsiniz. Peçete katlama aşamaları aşağıda...

Peçete Katlama

Öncelikle 4'e katlanmış peçeteyi (peçeteniz benim ki gibi nakışlı ise 2. aşamada olduğu gibi iç tarafa getirin) 1. ve 2. katını üçgen olacak şekilde ortaya katlayın. Daha sonra peçetenin ters tarafını çevirin.

Sonraki aşamada aşağıda görüldüğü gibi, sağından ve solundan eşit 3 parça gibi düşünerek üst üste katlayın. Ön tarafını çevridiğinizde peçetemiz hazır. Keyifli sofralar...

Peçete Katlama

2 kişi yorumlamış /Siz de yorum yazın :

Adsız dedi ki...

merhaba,
blogunuzu takip ediyorum, çok zevkli sofra düzenleriniz var..
sizden bir ricam olacak; sofranızda kullandığınız, peçete, ya da kelebek peçetelik, değişik servis tabakları, masa örtüsü vs.. gibi eşyaları nereden aldığınızı da ekleyebilirmisiniz post'ların altına.. mesela bu kelebekli peçete mandalını çok beğendim, nerede bulabilirim acaba?
teşekkürler şimdiden, sevgilerimle..
Banu Kayacan

Neslihan on 17 Haziran 2011 10:57 dedi ki...

Merhaba Banu Hanım,

Öncelikle çok teşekkür ederim. Sorduğunuz kelebek klips Tchibo'dan alınmıştır, aksesuarlarımın ve örtülerimin bir kısmı yurtdışından o nedenle marka eklememeyi tercih ediyorum, servis ürünlerin büyük bölümü de yemek takımımın parçasıdır.

Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...