27 Kasım, 2007

SÜSLÜ LİMONLU CHEESECAKE VE YENİ BİR DOSTLUK

limonlu süslü

Geçen cumartesi Aşçı Yamağı'nın Facebook sayesinde yeniden bağlantı kurmasıyla, çocukluk arkadaşı Ömer ve eşi şirin Edacığıma gittik. Ömer ve Aşçı Yamağı birbirini yeniden bulunca, hanımların bloglarından bahsetmişler, böylece biz de Eda ile tanışıp, yazışmaya başlamıştık. Edacım artık görüşelim gelin gelelim deyince program yaptık ve buluştuk. Edanın davetini tatlıyı yapma koşulu ile kabul ettik. Bu buluşma, üzüntülü günler geçiren bizlere çok iyi geldi. Eda'yı bir çoğunuzun tanıdığından eminim, blogunda çok güzel şeyler var.
Eda koşturmacalarının arasında bizler için çok lezzetli yiyecekler hazırlamıştı. Yazısında belirttiği gibi konuşmaya dalıp, masayı çekemedik:) Çok kısa bir süredir internet aracılığıyla yazışan insanlardan çok, senelerdir görüşmeyen iki yakın arkadaş gibiydik, akşam bol bol anlatarak, gülerek, keyifle geçti. Eda'nın lezzetli yemeklerinin arkasına fotoğrafta gördüğünüz süslü cheesecake'i yaptım. Tarif burada, sadece üzerini farklı süsledim.
Edicim, davetin için çok teşekkürler, iyi ki tanıştık...

15 kişi yorumlamış /Siz de yorum yazın :

Adsız dedi ki...

Bizim için keyifdi canım daima görüşmek hüzere. Tekrar ellerine sağlık ertesi gün son dilimi paylaşmamak için Ömi ile ne mücadele verdim bir bilsen. Sevgiler canım

Neslihan on 28 Kasım 2007 00:04 dedi ki...

İnşallah Edicim, afiyet olsun canım, ben size yine yaparım
Sevgiler, iyi geceler

Adsız dedi ki...

Görüntü,süper...Ellerine sağlık...

Bocuruk on 28 Kasım 2007 09:57 dedi ki...

Bir cheesecake canavarı olark ben de bayıldım görüntüsüne. Lezzeti de Eda nın yazdıklarıyla onaylanmış. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle...

Yasemin on 28 Kasım 2007 17:36 dedi ki...

peykek nefis gorunuyor eminim tadi da oyledir! vallahi zaten insanin ortak konusu yemek olunca helede iki hanimda blog sahibi olunca zaten o dostlugun olmamasi mumkun degil :) hep dedigim gibi yasasin yemek yemek :)))

gülriz on 28 Kasım 2007 20:48 dedi ki...

Neslihancığım, bundan 1 sene önce okusaydım yazını bir anlam veremezdim belki, daha önce sanal ortamda dostluklar kurulabileceğine akıl sır erdiremezdim ama sizleri tanıdıkça dostlukların alasının kurulabileceğini düşündüm; hele bir de sizin eşleriniz eski arkadaş olunca perçinlenmiştir herşey... Bu arada tabağa da vuruldum, kocaman sevgiler...

Yaren on 29 Kasım 2007 15:41 dedi ki...

PAsta cok harika görünüyro.Süslemesi de hos olmus.Ellerine saglik.

Ilker Erdem on 29 Kasım 2007 23:26 dedi ki...

cok nefis gorunuyor.

david santos on 1 Aralık 2007 00:04 dedi ki...

I come to join me it the suffering of the families of the 56 people who had died in the tragic aircraft accident. Peace for all the Turkish people

Neslihan on 1 Aralık 2007 15:03 dedi ki...

Suzicim, çok teşekkürler
Sevgiler

Elvancım, çok teşekkürler, afiyet olsun:)
Sevgiler

Yasemincim, çok haklısın canım, yaşasın bloglar alemi:)
Sevgiler

Neslihan on 1 Aralık 2007 15:06 dedi ki...

Gülrizcim, tamamen aynı fikirdeyim, yaşadıkça anlaşılıyor bu tür şeyler, ben de sanal alemden gerçeğe taşınan dostluklarım için çok mutluyum canım
Sevgilerimle

Yaren çok teşekkürler
Sevgiler

Çok teşekkürler İlker
Sevgiler

Neslihan on 1 Aralık 2007 15:08 dedi ki...

David, thank you for sharing our sadness

Adsız dedi ki...

Canım Neslihan, ne hoş hediye bu böyle.. ne hoş sunum, ne hoş tabak. tadı zaten güzeldir eminim.

ellerine sağlık.

Yiyenlere afiyetler olsun.

Sımmsıcak sevgiler..

Bu sırada sayfamdaki blog manşete yeni yazdığınız yazıların başlıklarını eklerseniz diğer arkadaşlarda haberdar olabilirler. Sizi orada görmek beni çok sevindirecektir..

www.misssgibi.com

Neslihan on 4 Aralık 2007 17:17 dedi ki...

Zerrincim, çok teşekkür ederim canım, sağol
Sevgiler
Sayfana zevkle ekleyeceğim

Bizim Evin Mutfağı-Aysel on 12 Aralık 2007 11:11 dedi ki...

Off hangisine yorum yazsam bilemedim. Amaa Bir cheesecake hastası olarak buna yazayım dedim. Ne muhteşem tatlar ve de görüntüler var burda. İnsanı baştan çıkartıyor. Ellerinize sağlık sıcacık sevgilerimi bıraktım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...