13 Haziran, 2014

"HAYATA DAİR" PROGRAMI KONUĞUYDUM....


Nisan ayı oldukça yoğun geçti benim için, son yazımda yazdığım gibi bir etkinlik, bir televizyon programı, babamın ameliyatı ve ay sonunda hayatımda ilk defa geçirdiğim orta kulak iltihaplanması ve yurt dışı seyahat. (Evet uçağa bindim, zorlandım çok şükür sorun olmadan atlattım)

Hayata Dair programı için benimle bağlantı kurduklarında bu yoğunlukların bir kısmı da gündemdeydi, o sıkışıklıkta gidebildiğim için, yine zevkli geçen hoş bir anı olduğu için mutluyum. Program için benden sayfamda görüp çok beğendikleri tarifleri uygulamamı istediler. Özellikle uğur böceği kanepeyi çok beğenmişler ki bu tarif benim de favorilerimden. Nasıl geçtiğini anlayamadığım 1 saatlik zaman diliminde 3 tarifi program sunucusu Deniz Hanım'la sohbet ederek hazırladık.


Programı http://www.kure.tv/aktualite/1443-hayata-dair/hayata-dair-11-nisan-2014/53-Bolum/149648/ adresinden izleyebilirsiniz. Uğur böceği kanepelerin yanısıra, top börek ve renkli peynir toplarını hazırladım. Tariflere ilişkin detaylar programda ve fotoğrafların altındaki linklerde yer alıyor.


Uğur böceği kanepe tarifi burada

Pratik ve lezzetli peynirli top börek tarifi burada

Renkli peynir toplarının tarifi burada

Tarifleri tamamladıktan sonra, bir de kahvaltı sofrası hazırladık, programda ayrıca sayfamda yeralan cepli peçete katlamayı uygulayarak masayı güzelleştirdik. Keyifli seyirler....

0 kişi yorumlamış /Siz de yorum yazın :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...